De la romani pentru romani.

  Salut, daca esti aici si citesti acest text inseamna ca suntem conationali, lucru` mare :) .

Am creat aceasta pagina/categorie special pentru romanii nostri, pentru a simplifica procedura de decodare a unui telefon. Te rog, citeste in continuare acest text si o sa vezi cat de simplu e sa decodezi un telefon, indiferent de marca.

Procedeul de decodare consta in 3 pasi:


  1. Identificarea IMEI-ului.

IMEI-ul este seria unica a unui telefon. Acesta se poate gasi: pe spatele telefonului, sub baterie, pe suportul pentru cartela, pe cutia telefonului sau, cel mai sigur, tastezi * # 0 6 # adica: steluta - diez - zero - sase - diez, si o sa apara IMEI-ul telefonului. Recomand ultima varianta.

Introdu imei-ul in campul de mai jos:  


  2. Identificarea retelei, adica pe ce retea este blocat telefonul tau.

Scrie in campul ce urmeaza reteaua pe care este blocat telefonul tau sau de unde l-ai achizitionat:   . Daca nu ai idee pe ce retea este codat telefonul tau, selecteaza de aici . In cazul in care nu cunosti reteaua telefonului, vom verifica imei-ul pentru a o identifica si apoi debloca.


  3. Costuri.

Treaba e destul de simpla, dupa ce ai terminat de completat acest formular apasa butonul de mai jos "Trimite" iar noi o sa primim un email cu datele specificate de tine si o sa ne apucam de treaba. In cel mai scurt timp posibil, o sa te contactam pe adresa de email sau numarul de telefon pe care il scrii aici:   si o sa iti comunicam costul serviciului si timpul de asteptare.
De retinut...

- Plata se poate face cash daca esti din Ploiesti, prin transfer bancar sau PayPal.

- Timpul de asteptare variaza. Avem timp de asteptare de 10 minute dar si 7 zile. Durata medie este de 3 zile.

- Returnarea banilor nu se poate face daca trimiteti un IMEI gresit. Asa ca acordati atentie la identificarea IMEI-ului.

- Nu ne ocupam de iCloud. Va rugam sa nu insistati.

- Pentru Vodafone si Orange Romania, preturile de decodare sunt mai mari daca telefonul se afla inca sub contract.

  • Fast search | BitCoin Accepted